Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]

Modernizarea Instalațiilor Electrice la Complexul Office Park

Proiectul de modernizare a instalațiilor electrice la Complexul Office Park, gestionat de BuildTech Constructors sub îndrumarea lui Adrian Neagu, Director Tehnic, a reprezentat o provocare semnificativă, atât din punct de vedere tehnic, cât și logistic. Alegerea ELEKTROKLIM SRL pentru executarea lucrărilor a fost dictată de nevoia unei expertize de înalt nivel și a unei abordări profesionale, capabile să răspundă cerințelor complexe ale acestui proiect ambițios.

La începutul parteneriatului, a fost esențial să stabilim o comunicare eficientă și un plan de lucru detaliat, care să permită integrarea fără probleme a execuției noastre cu proiectarea realizată de echipa internă a BuildTech Constructors. În acest sens, colaborarea strânsă cu Adrian Neagu a fost instrumentală în alinierea obiectivelor și așteptărilor ambelor părți.

În fruntea echipei ELEKTROKLIM pentru acest proiect s-a aflat inginerul Bănescu Mircea, al cărui rol a fost de a superviza și coordona toate aspectele tehnice ale execuției. Experiența lui vastă în domeniul instalațiilor electrice a fost esențială în abordarea eficientă a complexității sistemelor de joasă tensiune și a rețelisticii necesare pentru Complexul Office Park. Mircea a lucrat îndeaproape cu echipa de proiectare a clientului pentru a asigura o integrare perfectă a soluțiilor electrice cu infrastructura existentă și cu noile cerințe ale complexului.

Loeoca Alexandru, șeful de șantier desemnat de ELEKTROKLIM, a jucat un rol cheie în gestionarea logistică a proiectului. Capacitatea lui de a coordona echipele pe teren, de a supraveghea progresul lucrărilor și de a menține un flux constant de informații către toți stakeholderii a asigurat că proiectul avansează conform planificării și în respectarea termenelor limită stabilite. Alexandru a fost, de asemenea, responsabil pentru implementarea măsurilor de siguranță pe șantier, asigurând protecția lucrătorilor și minimizând orice potențial impact negativ asupra activităților desfășurate în cadrul complexului.

Echipa tehnică, inclusiv electricienii și tehnicienii specializați în rețelistica, sub îndrumarea lui Guttowszky Radu, responsabilul de logistică și organizare, a fost implicată în aspectele practice ale instalării. Eforturile lor concentrate au permis executarea eficientă a lucrărilor, de la traseele cablurilor electrice și până la instalarea panourilor de distribuție și a sistemelor de alimentare de rezervă. Expertiza și dedicarea lor au fost esențiale în atingerea standardelor înalte de calitate și în asigurarea funcționalității optimale a instalațiilor electrice.

Un aspect crucial al proiectului a fost implementarea unei rețelistici complexe, care să permită o gestionare eficientă și flexibilă a rețelei electrice în cadrul întregului complex. Aceasta a implicat nu doar instalarea fizică a echipamentelor, ci și configurarea avansată a sistemelor de control și monitorizare, pentru a oferi echipei de operare a complexului capacitatea de a ajusta și optimiza consumul de energie în funcție de necesitățile specifice.

Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL în cadrul acestui proiect a demonstrat importanța unei abordări integrate și a unei planificări atente în realizarea unei modernizări eficiente a instalațiilor electrice într-un complex comercial de mari dimensiuni. Succesul proiectului „Modernizarea Instalațiilor Electrice la Complexul Office Park” a fost rezultatul eforturilor conjugate ale tuturor celor implicați, de la managementul proiectului și până la echipele tehnice de pe teren.

În final, recenzia pozitivă primită de la Adrian Neagu, Director Tehnic la BuildTech Constructors, nu doar că validează calitatea serviciilor oferite de ELEKTROKLIM SRL, dar și subliniază angajamentul nostru față de satisfacția clientului și față de livrarea unor soluții electrice eficiente și sustenabile. Această colaborare reușită pune bazele unei relații pe termen lung cu BuildTech Constructors, deschizând calea către noi oportunități de a contribui la proiecte inovatoare și ambițioase în domeniul construcțiilor.

Despre acest proiect

Categorie: