Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]

Extinderea și Modernizarea Infrastructurii Electrice la Centrul de Date TechSpace

Pentru TechSpace Solutions, extinderea și modernizarea infrastructurii electrice a noului lor centru de date a reprezentat o necesitate imperativă, având în vedere cerințele tot mai mari de date și nevoia de a menține sistemele funcționale 24/7 fără întreruperi. În acest context complex și tehnic exigent, ELEKTROKLIM SRL a fost aleasă pentru a duce la bun sfârșit această misiune critică, bazându-se pe expertiza și profesionalismul dovedit în proiecte anterioare.

Înfruntând provocarea, prima etapă a implicat o evaluare detaliată a infrastructurii existente și a cerințelor specifice ale centrului de date TechSpace. În acest scop, Bănescu Mircea, inginerul nostru proiectant cu o profundă înțelegere a sistemelor electrice complexe, a avut un rol decisiv. Mircea a colaborat îndeaproape cu echipa TechSpace pentru a identifica cele mai eficiente soluții în vederea optimizării performanței energetice și a fiabilității infrastructurii electrice.

Loeoca Alexandru, în calitate de șef de șantier, a fost responsabil cu coordonarea execuției pe teren, asigurându-se că fiecare componentă a sistemului electric este instalată cu acuratețe și în conformitate cu specificațiile proiectului. Expertiza și capacitatea lui de a gestiona proiecte complexe au fost esențiale în asigurarea unei implementări fără probleme, respectând termenele stricte impuse de natura critică a funcționării centrului de date.

Echipa tehnică, alcătuită din electricieni și tehnicieni specializați în rețelistica, a fost angajată în lucrări extensive, de la cablarea structurată și până la instalarea panourilor electrice de înaltă performanță, necesare pentru a susține o mare varietate de echipamente IT esențiale. Sub îndrumarea lui Guttowszky Radu, responsabilul de logistică și organizare, această echipă a pus bazele unei infrastructuri electrice robuste, capabilă să răspundă nevoilor viitoare ale TechSpace.

Unul dintre aspectele cheie ale proiectului a fost integrarea unei rețelistici avansate, care să permită monitorizarea și gestionarea eficientă a consumului de energie, esențiale pentru operarea optimă a unui centru de date. Această componentă a implicat nu doar instalarea fizică a echipamentelor, ci și configurarea sistemelor inteligente de control, pentru a oferi echipei TechSpace instrumentele necesare pentru o administrare eficientă a resurselor energetice.

În toată această perioadă, comunicarea constantă cu Mihai Văduva, Directorul Operațional al TechSpace Solutions, a fost crucială pentru succesul proiectului. Schimbul de informații în timp real și feedback-ul constructiv din partea clientului au permis echipei ELEKTROKLIM să facă ajustările necesare în timp util și să abordeze rapid orice provocări care au apărut în cursul execuției.

La finalizarea proiectului, infrastructura electrică a centrului de date TechSpace nu doar că a fost modernizată și extinsă pentru a susține cerințele operative actuale și viitoare, dar a fost și optimizată pentru a asigura cea mai înaltă eficiență energetică posibilă. Această realizare a reprezentat nu doar o confirmare a expertizei tehnice a ELEKTROKLIM, ci și a abilității sale de a lucra în parteneriat strâns cu clienții pentru a răspunde nevoilor lor specifice.

Recenzia pozitivă primită de la TechSpace Solutions subliniază angajamentul și dedicarea ELEKTROKLIM SRL față de livrarea de soluții electrice de înaltă calitate, care depășesc așteptările clientului și stabilesc noi standarde de performanță și fiabilitate în domeniu. Aceasta consolidează încrederea în capacitatea ELEKTROKLIM de a fi un partener de încredere pentru proiecte critice, subliniind angajamentul nostru continuu către excelență și inovație în domeniul instalațiilor electrice.

Despre acest proiect

Categorie: