Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]

Renovarea Sistemelor Electrice pentru Lanțul de Hoteluri Prestige

Colaborarea cu Prestige Hotel Group pentru renovarea și modernizarea sistemelor electrice de joasă tensiune în cadrul lanțului lor de hoteluri a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru ELEKTROKLIM SRL de a-și demonstra competențele și profesionalismul într-un proiect amplu și complex. Fiecare hotel din cadrul lanțului Prestige posedă caracteristici unice, ceea ce a necesitat o abordare personalizată și meticuloasă pentru fiecare locație în parte.

La începutul acestui parteneriat, a fost clar că succesul proiectului depindea de capacitatea noastră de a lucra îndeaproape cu Cristina Pop, Manager de Facilități, și echipa sa, pentru a înțelege profund nevoile specifice ale fiecărui hotel și a răspunde acestora cu soluții eficiente și sustenabile. Acest demers a început cu o analiză detaliată a infrastructurii existente și a cerințelor tehnice ale fiecărui hotel, punând bazele pentru planificarea renovării.

Sub coordonarea inginerului nostru proiectant, Bănescu Mircea, expertiza și inovația au fost în centrul procesului de proiectare. Mircea a fost esențial în identificarea celor mai eficiente soluții tehnologice care să ofere nu doar modernizarea necesară, dar și o optimizare a consumului energetic. Experiența sa vastă în domeniul instalațiilor electrice a asigurat că fiecare sistem este proiectat pentru a îndeplini standardele ridicate ale Prestige Hotel Group în materie de siguranță, eficiență și sustenabilitate.

Implementarea proiectului a fost gestionată de Loeoca Alexandru, șeful nostru de șantier, a cărui abilitate de a coordona echipele de instalatori și de a asigura respectarea strictă a termenelor a fost vitală. Alexandru a supervizat cu atenție toate etapele execuției, de la instalarea cablurilor și a panourilor electrice, până la integrarea sistemelor avansate de rețelistică. Abordarea sa pragmatică și orientată către soluții a contribuit semnificativ la eficiența și succesul implementării în toate hotelurile implicate.

Tehnicienii și electricienii noștri, sub îndrumarea lui Guttowszky Radu, responsabilul de logistică și organizare, au jucat un rol cheie în realizarea lucrărilor tehnice. Echipa a fost responsabilă pentru instalarea fizică și configurarea sistemelor, asigurându-se că toate componentele funcționează corect și eficient. Expertiza și dedicarea lor au fost esențiale în atingerea obiectivelor proiectului, respectând în același timp standardele înalte de calitate stabilite de Prestige Hotel Group.

Unul dintre aspectele distinctive ale acestui proiect a fost necesitatea de a minimiza disconfortul oaspeților și de a menține hotelurile în funcțiune pe durata renovării. Aceasta a necesitat o planificare atentă și o comunicare eficientă între toate părțile implicate, de la echipa ELEKTROKLIM până la personalul fiecărui hotel. Flexibilitatea și capacitatea echipei noastre de a se adapta rapid la orice schimbare sau provocare neașteptată au fost cruciale în menținerea unui mediu plăcut pentru oaspeți și în asigurarea continuității operațiunilor hoteliere.

În final, renovarea sistemelor electrice pentru lanțul de hoteluri Prestige a fost un succes remarcabil, demonstrând angajamentul ELEKTROKLIM SRL față de excelență și inovație în domeniul instalațiilor electrice. Colaborarea strânsă cu Cristina Pop și echipa Prestige Hotel Group a subliniat importanța unei abordări centrate pe client și a unui parteneriat bazat pe încredere și profesionalism. Feedback-ul pozitiv primit de la client a validat nu doar calitatea muncii noastre, ci și valoarea pe care o aducem în fiecare proiect, reconfirmând angajamentul nostru de a fi un lider de încredere în domeniul instalațiilor electrice.

Despre acest proiect

Categorie: