Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]

Asigurarea Continuității Afacerii prin Sisteme de Stingere Incendii la Depozitele LogisticPro

Pentru LogisticPro Warehouses, asigurarea unui mediu de lucru sigur și protejarea resurselor vitale reprezintă fundamentele unei afaceri de succes. În acest context, proiectul de implementare a unui sistem complex de stingere a incendiilor a fost nu doar o necesitate, ci și o investiție strategică în continuitatea și sustenabilitatea operațiunilor. Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL a fost decisivă în realizarea acestui obiectiv, datorită expertizei și abordării personalizate pe care echipa noastră le-a oferit de-a lungul întregului proiect.

Inițial, provocarea a constat în adaptarea soluțiilor de prevenire și stingere a incendiilor la particularitățile unui lanț de depozite cu diverse necesități operaționale. Fiecare depozit din rețeaua LogisticPro Warehouses prezenta specificități unice, de la tipurile de materiale stocate până la configurația spațiului, ceea ce a impus o abordare meticuloasă și bine planificată.

Bănescu Mircea, inginerul nostru proiectant, a avut un rol cheie în această etapă, conducând eforturile de evaluare a riscurilor specifice și de proiectare a sistemului. Expertiza sa în domeniul instalațiilor electrice și al sistemelor de securitate a fost vitală în identificarea soluțiilor tehnologice adecvate, care să ofere o protecție optimă împotriva incendiilor, fără a perturba fluxurile operaționale ale depozitelor. Mircea a conceput un plan detaliat, care includea sisteme avansate de detectie, echipamente de stingere eficiente și soluții de alarmare rapidă, toate fiind integrate armonios în infrastructura existentă.

Implementarea tehnică a fost coordonată de Loeoca Alexandru, șeful nostru de șantier, a cărui experiență și abilitate în gestionarea proiectelor complexe au asigurat o executare fără probleme a planului. Sub îndrumarea lui Alexandru, instalarea componentelor sistemului de stingere a incendiilor a fost realizată cu precizie, respectând cele mai înalte standarde de siguranță. Dedicația și atenția sa la detalii au permis finalizarea proiectului înainte de termenul limită, minimizând orice impact asupra operațiunilor zilnice ale depozitelor.

Tehnicienii noștri specializați în sisteme de securitate, inclusiv Bota Adrian, Boar Ionuț, Gliga Cosmin și Ercse Raul, au avut un rol esențial în configurarea și testarea sistemelor de detectie și alarmare. Expertiza lor în tehnologiile de ultimă generație a garantat că sistemul de monitorizare și control este capabil să identifice și să răspundă rapid la orice incident potențial, asigurând astfel un nivel superior de protecție pentru depozite și pentru bunurile stocate.

Colaborarea strânsă cu Cristian Popescu, Directorul de Operațiuni al LogisticPro Warehouses, a fost un factor crucial în succesul proiectului. Comunicarea eficientă și schimbul constant de feedback între echipa noastră și client au permis ajustări rapide ale soluțiilor implementate, asigurând că acestea răspund în totalitate nevoilor specifice ale fiecărui depozit.

În final, proiectul „Asigurarea Continuității Afacerii prin Sisteme de Stingere Incendii la Depozitele LogisticPro” a reprezentat o demonstrație concretă a angajamentului ELEKTROKLIM SRL față de inovație, calitate și siguranță. Prin abordarea personalizată și tehnologiile avansate folosite, am reușit să oferim LogisticPro Warehouses soluția de care aveau nevoie pentru a-și proteja afacerea și pentru a-și continua activitatea fără îngrijorări legate de riscul incendiilor. Acest proiect nu doar că a consolidat încrederea clientului în serviciile noastre, dar a și stabilit noi standarde de excelentă în domeniul protecției împotriva incendiilor pentru industria logistică.

Despre acest proiect

Categorie: