Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]

Creșterea Siguranței Împotriva Incendiilor în Incubatorul de Start-up-uri TechInnovate

În contextul actual, în care inovația și tehnologia evoluează cu rapiditate, siguranța împotriva incendiilor în spațiile dedicate start-up-urilor devine esențială. TechInnovate Hub, un incubator de start-up-uri cunoscut pentru promovarea inovației și tehnologiei, a recunoscut necesitatea implementării unui sistem complex de protecție împotriva incendiilor pentru a asigura un mediu sigur pentru antreprenorii și inovatorii săi. Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL a reprezentat un pas decisiv în realizarea acestui obiectiv, demonstrând angajamentul ambelor părți pentru siguranța și sustenabilitatea ecosistemului de start-up-uri.

La începutul parteneriatului, provocarea principală a constat în adaptarea soluțiilor de stingere a incendiilor la specificul unic al TechInnovate Hub, care găzduiește o varietate de spații de lucru, laboratoare de inovare și zone comune. În acest scop, echipa ELEKTROKLIM, sub îndrumarea inginerului proiectant Bănescu Mircea, a început cu o evaluare detaliată a infrastructurii existente și a riscurilor specifice legate de incendiu. Expertiza lui Mircea în identificarea celor mai eficiente și inovatoare tehnologii de detectare și stingere a incendiilor a fost crucială în conceperea unui sistem integrat care să răspundă nevoilor complexe ale hub-ului.

Coordonarea implementării sistemului a fost încredințată lui Loeoca Alexandru, șeful de șantier, care a demonstrat o capacitate remarcabilă de a gestiona echipa și de a supraveghea instalarea echipamentelor în conformitate cu planul proiectat. Alexandru a jucat un rol cheie în asigurarea că fiecare etapă a proiectului este finalizată cu succes, respectând termenele și standardele de calitate stabilite. Sub supravegherea lui, detectoarele de fum de ultimă generație, sistemele de stingere automatizate și echipamentele de alarmare au fost instalate eficient în întregul hub, garantând o protecție optimă împotriva incendiilor.

Contribuția tehnicilor specializați în sisteme de securitate, precum Bota Adrian, Boar Ionuț, Gliga Cosmin și Ercse Raul, a fost de asemenea vitală în acest proiect. Ei au avut un rol esențial în configurarea și testarea sistemelor de detectare și alarmare, asigurându-se că toate componentele funcționează sinergic pentru a oferi o reacție rapidă și eficientă în caz de incendiu. Eforturile lor concertate au permis implementarea unui sistem de monitorizare și control centralizat, oferind personalului hub-ului capacitatea de a gestiona și a răspunde prompt la orice alerte de incendiu.

Colaborarea strânsă cu Daniel Iorga, Directorul de Securitate al TechInnovate Hub, a fost fundamentală în adaptarea soluțiilor de siguranță la specificul și cerințele hub-ului. În cadrul întregului proiect, comunicarea constantă și schimbul de feedback au permis echipelor ELEKTROKLIM și TechInnovate să colaboreze eficient, abordând provocările și ajustând soluțiile de securitate pentru a îndeplini obiectivele stabilite.

În concluzie, proiectul „Creșterea Siguranței Împotriva Incendiilor în Incubatorul de Start-up-uri TechInnovate” a fost o demonstrație impresionantă a capacității ELEKTROKLIM SRL de a oferi soluții de siguranță personalizate, inovatoare și eficiente. Prin utilizarea tehnologiilor avansate de detectie, stingere și alarmare, precum și printr-o colaborare strânsă cu clientul, ELEKTROKLIM a contribuit semnificativ la crearea unui mediu mai sigur pentru comunitatea de start-up-uri, consolidând încrederea în serviciile noastre și stabilind noi standarde de protecție împotriva incendiilor în spații dedicate inovației și tehnologiei.

Despre acest proiect

Categorie: