Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]
Supraveghere, Alarme, Acces

Sisteme de securitate

Oferim o gamă completă de servicii pentru sisteme de securitate, proiectând și instalând soluții personalizate pentru a asigura protecția și supravegherea optimă a spațiilor dumneavoastră. De la sisteme CCTV de înaltă definiție, la soluții avansate de control acces și sisteme de alertare promptă, ne asigurăm că fiecare colț al proprietății dumneavoastră este securizat.

cctv

Monitorizare

Camere video (CCTV)

Instalăm camere de supraveghere video care oferă imagini de claritate superioară, înregistrare și monitorizare în timp real, asigurând supravegherea continuă a proprietății dumneavoastră.

Acces

Control Acces

Proiectăm și implementăm soluții de control acces, de la sistemele pe bază de carduri până la tehnologii avansate biometrice, pentru a reglementa accesul în clădiri și a proteja zonele critice.

Alertare

Alarme și senzori

Instalăm sisteme de alarmă de ultimă generație care detectează mișcarea neautorizată și alertează proprietarii sau serviciile de securitate în caz de încălcare a securității.

Acces

Interfonie și video

Asigurăm comunicația și verificarea vizuală a vizitatorilor la punctele de acces, crescând nivelul de securitate și confort.

Automatizare

Securitate Integrată

Centralizăm controlul tuturor sistemelor de securitate pentru o gestionare simplă și eficientă, oferindu-vă o imagine de ansamblu și control total asupra securității propriului spațiu.

APELAȚI LA PROFESIONIȘTI

Contact

Vă invităm la sediul nostru din Reghin pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Vă vom sta la dispoziție de-a lungul tuturor etapelor proiectului dumneavoastră, cu sfaturi și soluții!

Cum se desfășoară o lucrare tipică

Proces

Pasul 1

Procesul de instalare a sistemelor de securitate începe cu o evaluare minuțioasă a nevoilor specifice ale locației. Echipa noastră de experți în securitate vizitează spațiul, observând caracteristicile structurale, fluxurile de persoane și punctele de acces, pentru a identifica potențialele vulnerabilități. Evaluăm amenințările interne și externe și discutăm cu clientul pentru a înțelege preocupările și așteptările specifice în materie de securitate. Această analiză detaliată este esențială pentru fundamentarea recomandărilor de securitate și pentru planificarea unui sistem care să răspundă corespunzător nevoilor clientului.

Pasul 2

După evaluare, proiectăm un sistem de securitate care să adreseze eficient toate riscurile identificate. Acest pas implică selecția echipamentelor adecvate, cum ar fi camerele CCTV de înaltă definiție, sistemele de control acces și alarmare, și determinarea plasamentului optim al acestora în cadrul locației. Sunt create planuri detaliate de instalare, care includ topologia rețelei, cerințele de cablare și integrarea cu sistemele existente. Planul este personalizat pentru a asigura că soluțiile de securitate se aliniază cu structura și activitățile clădirii, oferind protecție completă fără a perturba funcționalitatea spațiului.

Pasul 3

Odată ce proiectul este aprobat de client, începe instalarea fizică a sistemelor. Aceasta include montarea camerele CCTV în locațiile strategice, instalarea echipamentelor de control acces la punctele de intrare și ieșire și configurarea sistemelor de alarmare pentru a detecta breșele de securitate. Echipa noastră lucrează meticulos pentru a trasa și instala cablurile necesare, a configura rețeaua și a instala software-ul de management al securității. În tot acest timp, echipa asigură comunicații clare cu clientul pentru a minimiza orice deranj în timpul orelelor de lucru și pentru a asigura că instalarea respectă toate normele de siguranță în vigoare.

Pasul 4

După finalizarea instalării, efectuăm teste exhaustive pentru a ne asigura că toate componentele sistemului de securitate funcționează împreună ca un sistem unitar și eficient. Acest proces de verificare include testarea camerele CCTV pentru calitatea imaginii și acoperirea câmpului vizual, testarea sistemelor de control acces pentru a asigura că doar persoanele autorizate pot intra în zonele securizate și verificarea sistemelor de alarmare pentru a confirma că alertele sunt declanșate și comunicate corespunzător. Orice ajustări necesare sunt făcute pentru a asigura funcționarea optimă.

Pasul 5

O parte esențială a procesului nostru este instruirea personalului clientului în utilizarea și gestionarea sistemului de securitate. Acesta include demonstrații ale funcțiilor sistemului, instrucțiuni pentru răspunsul la alerte și formare pe procedurile de urgență. Odată ce personalul este confortabil în utilizarea sistemului, efectuăm o predare oficială, asigurându-ne că clientul este complet satisfăcut și că sistemul este pregătit să fie operat independent. Oferim, de asemenea, documentație detaliată pentru referințe viitoare și suport continuu pentru orice întrebări sau probleme care pot apărea post-instalare.

FOLOSIM DOAR UNELTE DE TOP

Cu cine veți lucra

Echipă
Sisteme de securitate 38
Sisteme de securitate 40
Sisteme de securitate 42
Sisteme de securitate 44
Sisteme de securitate 46
Sisteme de securitate 48
Sisteme de securitate 50
Sisteme de securitate 52
Sisteme de securitate 54
Sisteme de securitate 56
Sisteme de securitate 58
Sisteme de securitate 60
Ce spun cei care au lucrat cu noi pentru sisteme de climatizare

TESTIMONIALE

Director IT, Innovative Retail Solutions

Andrei Dumitrescu

Securitatea în Retail: Inovație și Protecție la Innovative Retail Solutions

Securitatea locațiilor noastre de retail este crucială pentru succesul afacerii noastre. Alegând ELEKTROKLIM SRL pentru instalarea sistemelor de securitate, am beneficiat de o soluție completă care include tehnologii avansate de monitorizare, sisteme de alertare eficiente și control acces adaptat nevoilor noastre specifice. Abilitatea ELEKTROKLIM de a integra aceste sisteme într-un mod atât de eficient a fost impresionantă, asigurând protecția optimă a magazinelor, angajaților și clienților noștri. Recomand cu încredere ELEKTROKLIM pentru orice proiect de securitate în domeniul retail.

Manager General, Luxurious Hotels Group

Diana Voicu

Asigurarea Luxului și Securității la Luxurious Hotels

"În cadrul Luxurious Hotels Group, asigurarea securității oaspeților și angajaților noștri este de cea mai mare importanță. Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL pentru instalarea sistemelor de securitate a fost decisivă în îmbunătățirea standardelor noastre. Sistemul complex implementat de ELEKTROKLIM, care include monitorizare, alertare și control acces, a adus un nou nivel de securitate în hotelurile noastre. Echipa ELEKTROKLIM a fost extrem de profesionistă și dedicată, asigurându-se că fiecare aspect al sistemului de securitate este la cele mai înalte standarde.

Director Operational, DataTech Solutions

Mihai Popescu

Protejarea Datelor în Era Digitală: Centrul DataTech

La DataTech Solutions, securitatea datelor și a infrastructurii noastre este esențială. ELEKTROKLIM SRL ne-a oferit soluții de securitate personalizate, care au inclus sisteme avansate de monitorizare, alertare rapidă și control strict al accesului în centrul nostru de date. Echipa lor de profesioniști a implementat tehnologii de ultimă oră care ne-au permis să ne consolidăm securitatea și să ne protejăm activele critice eficient. Colaborarea cu ELEKTROKLIM a fost remarcabilă din toate punctele de vedere.

Manager de Proiect, UrbanEco Developments

Laura Ionescu

UrbanEco: Crearea unui Mediu de Viață Sigur

Pentru proiectul nostru rezidențial UrbanEco, securitatea locuitorilor a fost o prioritate. ELEKTROKLIM SRL a proiectat și instalat un sistem complet de securitate care a inclus camere de supraveghere de ultimă generație, sisteme de alertare pentru situații de urgență și soluții de control acces inovatoare. Abordarea lor detaliată și personalizată a nevoilor specifice ale proiectului nostru a fost impresionantă. Echipa ELEKTROKLIM a depășit toate așteptările, asigurând un nivel superior de securitate

Director Securitate, MegaMall Shopping Center

George Marin

Securizarea MegaMall: O Abordare Integrată

Alegerea ELEKTROKLIM SRL pentru implementarea sistemelor de securitate la MegaMall a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Echipa lor a instalat sisteme de securitate avansate, care includ soluții de monitorizare în timp real, sisteme de alertare rapidă și control acces sofisticat pentru angajați și vizitatori. Profesionalismul și expertiza lor în domeniu ne-au oferit liniștea că proprietatea și oamenii noștri sunt în siguranță. Recomand cu încredere ELEKTROKLIM SRL pentru orice proiect complex de securitate.

PORTOFOLIU

STUDII DE CAZ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

INFORMAȚII

Cum pot să-mi personalizez sistemul CCTV în funcție de specificul spațiului comercial?

Personalizarea sistemului CCTV implică selectarea tipurilor de camere potrivite (dome, bullet, PTZ), rezoluția dorită, necesitățile de înregistrare pe timp de noapte și analiza capabilităților de integrare cu alte sisteme de securitate. Echipa noastră va analiza planul spațiului dumneavoastră comercial și va recomanda o soluție care să asigure o acoperire vizuală extinsă și înregistrări de calitate, totul gestionat printr-un sistem centralizat care poate fi monitorizat local sau la distanță.

Ce tipuri de tehnologii de control acces sunt disponibile și cum se determină cea mai bună pentru afacerea mea?

Oferim o varietate de opțiuni de control acces, inclusiv sisteme bazate pe cartele de proximitate, tastaturi codate, sisteme biometrice, și tehnologii de recunoaștere facială. Pentru a determina cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră, vom lua în considerare nivelul de securitate necesar, volumul de trafic de persoane și specificul operațional. Vom efectua o evaluare de risc și vom discuta opțiunile cu dumneavoastră pentru a asigura o securitate eficientă fără a împiedica fluxul de muncă sau accesul clienților.

Cum pot să mă asigur că sistemul meu de securitate este întotdeauna actualizat și conform cu ultimele standarde?

Pentru a menține sistemul de securitate actualizat, oferim un abonament de mentenanță care include actualizări periodice de software, înlocuirea echipamentelor uzate sau învechite și audituri de securitate periodice. Aceste servicii asigură că sistemul dumneavoastră de securitate este la curent cu cele mai recente inovații tehnologice și conform cu schimbările din standardele de securitate.

Ce opțiuni de monitorizare la distanță sunt disponibile pentru sistemele de securitate?

Sistemele noastre de securitate includ opțiuni avansate de monitorizare la distanță care permit vizualizarea în timp real a imaginilor de la camerele CCTV, verificarea jurnalelor de acces și primirea alertelor de securitate, toate accesibile prin aplicații mobile securizate sau interfețe web. Aceste soluții sunt ideale pentru managerii care necesită flexibilitate și control de oriunde s-ar afla.

În cazul unei alerte de securitate, ce protocoale sunt puse în aplicare pentru a asigura o reacție rapidă?

Protocoalele noastre în caz de alerte de securitate încep cu o notificare imediată trimisă echipelor relevante, inclusiv managementul local și, dacă este necesar, forțele de ordine. Sistemele de securitate sunt configurate pentru a iniția protocoale prestabilite, care pot include blocarea accesului în zonele compromise, activarea unor măsuri de securitate suplimentare și mobilizarea echipelor de răspuns la incidente. Ne angajăm să lucrăm cu dumneavoastră pentru a dezvolta un plan de răspuns personalizat care să se potrivească cerințelor și procedurilor interne ale afacerii dumneavoastră.

ARTICOLE UTILE