Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]
Detectare, Alertare, Stingere

Sisteme de stingere
incendii

Serviciul nostru de instalații de stingere incendii este conceput pentru a oferi protecție maximă împotriva incendiilor, asigurând siguranța spațiilor rezidențiale, comerciale și industriale. Cu o echipă de specialiști calificați și echipamente de ultimă generație, implementăm soluții inovatoare care respectă toate normele de securitate și regulamentele în vigoare.

Stingere

Sisteme Sprinkler Automate

Sistemele de sprinklere automate detectează căldura excesivă și activează stropirea cu apă, localizând și limitând răspândirea focului rapid și eficient.

Detectare

Detectare și Alarmare la Incendiu

Combinăm detectoare de fum și căldură cu sisteme de alarmare sonoră și vizuală pentru avertizarea timpurie în caz de incendiu, facilitând evacuarea ordonată și promptă a ocupanților.

Fire-extinguisher Created with Sketch.

Prevenție

Hidranți Interiori și Exteriori

Instalăm și întreținem hidranți accesibili pentru intervenții rapide, asigurând disponibilitatea imediată a apei în cantități suficiente pentru stingerea incendiilor.

Stingere

Sisteme de Suprimare cu Gaz Inert

Oferim soluții de stingere care utilizează gaze inerte pentru a neutraliza flăcările fără a deteriora echipamentele sensibile sau documentele importante.

Consultanță

Audit de Securitate la Incendiu

Evaluăm și recomandăm îmbunătățiri ale măsurilor existente de securitate la incendiu, ajutând la conformarea cu legislația în vigoare și la optimizarea planurilor de prevenire și intervenție.

APELAȚI LA PROFESIONIȘTI

Contact

Vă invităm la sediul nostru din Reghin pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Vă vom sta la dispoziție de-a lungul tuturor etapelor proiectului dumneavoastră, cu sfaturi și soluții!

Cum se desfășoară o lucrare tipică

Proces

Pasul 1

Fiecare proiect de prevenire a incendiilor începe cu o evaluare amănunțită a riscului de incendiu. Echipa noastră de specialiști în securitate la incendiu efectuează o inspecție tehnică a locației, analizând aspecte cum ar fi materialele de construcție, utilizarea spațiului, procesele care au loc în clădire, precum și orice alte factori care ar putea influența riscul de incendiu. Evaluarea include și verificarea conformității cu legislația actuală în materie de prevenire și protecție împotriva incendiilor. Clientul trebuie să fie pregătit să permită acces complet la toate zonele relevante și să ofere informații despre activitățile specifice care au loc în spațiul respectiv.

Pasul 2

După evaluarea riscului, se concepe un plan de securitate la incendiu care să răspundă specificului fiecărei locații. Acest plan detaliat va cuprinde tipuri și locații ale detectoarelor de fum, a sistemelor de alarmare, echipamentelor și instalațiilor de stingere a incendiilor (de exemplu, sprinklere, hidranți), precum și traseele de evacuare. Se vor lua în considerare și procedurile pentru instruirea personalului în caz de urgență. Echipa va colabora cu clientul pentru a se asigura că planul este conform cu nevoile operaționale și nu interferează cu fluxul normal de muncă.

Pasul 3

Următorul pas este instalarea efectivă a sistemelor de detectare și alarmare conform planului. Acest lucru include montarea detectoarelor de fum, gaz, căldură și flacără, precum și instalarea sistemelor de alarmare care să avertizeze ocupanții clădirii în caz de incendiu. Echipa de instalare va lucra eficient pentru a instala și testa echipamentele, asigurându-se că toate componentele sistemului sunt interconectate corect și funcționează corespunzător. În timpul acestui proces, clientul va trebui să asigure accesul echipelor de instalare în toate zonele relevante și să coopereze cu echipa pentru orice teste necesare.

Pasul 4

Sistemele de stingere a incendiilor, cum ar fi sprinklerele automatizate și hidranții, sunt apoi instalate. Instalarea este realizată în conformitate strictă cu reglementările de securitate la incendiu și este verificată pentru asigurarea unei acoperiri corespunzătoare în toate zonele clădirii. Echipa noastră va asigura că fiecare componentă este accesibilă pentru întreținere și inspecții viitoare. Clientul trebuie să colaboreze cu echipa pentru a planifica lucrările în jurul orarului operațional, pentru a minimiza orice perturbare.

Pasul 5

În final, echipa efectuează o serie de teste pentru a valida funcționarea corectă a întregului sistem de prevenire și stingere a incendiilor. Aceasta include simulări de incendiu pentru a verifica răspunsul detectoarelor, eficacitatea alarmelor și a sistemelor de sprinklere, precum și integritatea căilor de evacuare. Clientul participă la aceste teste pentru a înțelege cum funcționează sistemul și pentru a asigura că toate procedurile de siguranță la incendiu sunt înțelese și pot fi executate corect de către personalul său.

FOLOSIM DOAR UNELTE DE TOP

Cu cine veți lucra

Echipă
Instalații de stingere incendii 38
Instalații de stingere incendii 40
Instalații de stingere incendii 42
Instalații de stingere incendii 44
Instalații de stingere incendii 46
Instalații de stingere incendii 48
Instalații de stingere incendii 50
Instalații de stingere incendii 52
Instalații de stingere incendii 54
Instalații de stingere incendii 56
Instalații de stingere incendii 58
Instalații de stingere incendii 60
Ce spun cei care au lucrat cu noi pentru sisteme de climatizare

TESTIMONIALE

Director de Operațiuni, LogisticPro Warehouses

Cristian Popescu

Asigurarea Continuității Afacerii prin Sisteme de Stingere Incendii la Depozitele LogisticPro

Pentru noi, la LogisticPro Warehouses, siguranța depozitelor noastre este prioritară. Acesta este motivul pentru care am apelat la ELEKTROKLIM SRL pentru proiectarea și instalarea unui sistem de stingere incendii complet. Procesul a inclus soluții de detectie avansate, sisteme de stingere eficiente și alarmare rapidă, toate acestea fiind integrate perfect în operațiunile noastre. Echipa ELEKTROKLIM a dovedit o înțelegere profundă a necesităților specifice ale unui depozit, oferindu-ne astfel siguranța de care aveam nevoie pentru a ne desfășura activitatea fără îngrijorări. Recomandăm cu entuziasm serviciile ELEKTROKLIM SRL pentru orice necesități în domeniul prevenirii și combaterii incendiilor.

Responsabil Tehnic, GreenScape Mall

Mihaela Vasile

Integrarea Eficientă a Sistemelor de Stingere Incendii în Centrul Comercial GreenScape

Proiectul nostru a necesitat o abordare meticuloasă pentru implementarea sistemului de stingere incendii, având în vedere complexitatea și dimensiunea centrului comercial GreenScape. Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL a însemnat accesul la o echipă de profesioniști dedicată, care a proiectat și instalat un sistem complet, cuprinzând detectie, stingere și alarmare. Am fost impresionați de eficiența și profesionalismul lor, ceea ce a făcut ca întregul proces să se desfășoare fără probleme. Este evident că ELEKTROKLIM SRL pune un accent mare pe siguranță și satisfacția clientului.

Director de Securitate, TechInnovate Hub

Daniel Iorga

Creșterea Siguranței Împotriva Incendiilor în Incubatorul de Start-up-uri TechInnovate

TechInnovate Hub a colaborat cu ELEKTROKLIM SRL pentru instalarea unui sistem integrat de stingere incendii, care a inclus tehnologii avansate de detectie, sisteme de stingere adaptate și alarmare de înaltă performanță. Apreciem profund expertiza și dedicarea echipei ELEKTROKLIM, care a asigurat că întregul nostru hub de inovație beneficiază de cel mai înalt nivel de protecție împotriva incendiilor. Calitatea serviciilor și abordarea personalizată ne-au convins să recomandăm ELEKTROKLIM SRL ca partener de încredere pentru soluții de securitate împotriva incendiilor.

Alexandra Munteanu, Manager de Proiect, Urban Developments

Alexandra Munteanu

Securitate Maximă în Complexul Rezidențial Sunrise prin Sisteme Avansate de Stingere Incendii

Alegerea ELEKTROKLIM SRL pentru implementarea sistemului de stingere incendii în cadrul proiectului nostru, Complexul Rezidențial Sunrise, a fost una dintre cele mai bune decizii. Echipa ELEKTROKLIM a oferit o soluție completă, de la evaluarea nevoilor, la instalarea sistemelor de detectie, stingere și alarmare. Implicarea lor a asigurat că fiecare apartament și spațiu comun este echipat corespunzător pentru a face față oricăror situații de urgență. Serviciile lor profesionale și atenția la detalii au fost impresionante.

Director General, SafetyFirst Manufacturing

Ionel Dumitrescu

Implementarea unui Sistem de Stingere Incendii Complet la Fabrica SafetyFirst

Lucrul cu ELEKTROKLIM SRL în proiectul de instalare a sistemului de stingere incendii pentru fabrica noastră a fost o experiență remarcabilă. Echipa lor a reușit să integreze un sistem complex care include detectie precoce, stingere eficientă și sisteme de alarmare, asigurându-se că unitatea noastră este protejată la cele mai înalte standarde. Specialiștii ELEKTROKLIM au demonstrat un nivel înalt de profesionalism și expertiză, iar sistemul instalat ne oferă acum pacea mintii că suntem în siguranță. Recomand cu încredere ELEKTROKLIM SRL pentru orice nevoi în domeniul protecției împotriva incendiilor.

PORTOFOLIU

STUDII DE CAZ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

INFORMAȚII

Ce varietate de sisteme de stingere a incendiilor instalate oferiți și cum sunt acestea adecvate pentru diferite tipuri de clădiri?

Oferim o selecție extensivă de sisteme de stingere a incendiilor, incluzând sprinklere automate care se activează la detectarea căldurii, sisteme cu agenți de stingere ca gazul inert, ideal pentru spații cu echipamente sensibile, și hidranți plasați strategic pentru uz industrial sau public. Fiecare sistem este ales pe baza unei evaluări riguroase a riscului specific fiecărei locații, ținând cont de ocuparea spațiului, prezența materialelor inflamabile și cerințele regulatorii locale.

Cum decideți ce sistem de stingere a incendiilor este cel mai potrivit pentru clădirea mea și care sunt pașii de evaluare?

Decizia este luată post-evaluarea riguroasă a riscurilor specifice ale clădirii, care include analiza materialelor de construcție, a proceselor zilnice care au loc în clădire, și a ocupanților. Echipa noastră de experți va examina și istoricul de incendiu al locației, reglementările în vigoare și cerințele de asigurare, pentru a propune un sistem de stingere personalizat care să echilibreze eficiența, costul și intruzivitatea minimă în activitățile zilnice.

Ce implică instruirea personalului pentru utilizarea sistemelor de stingere a incendiilor și cum este gestionată aceasta?

Instruirea personalului implică sesiuni detaliate unde angajații sunt familiarizați cu operațiunile de bază ale sistemului de stingere, procedurile de evacuare și utilizarea echipamentului de urgență, cum ar fi extinctoarele portabile. Noi oferim materiale educaționale, demonstrații practice și exerciții de evacuare, asigurându-ne că fiecare angajat înțelege responsabilitățile lor și poate reacționa corespunzător într-o situație de incendiu.

Cum este structurată întreținerea regulată a sistemelor de stingere a incendiilor și ce elemente sunt esențiale pentru verificare?

Întreținerea regulată este esențială pentru funcționalitatea optimă a sistemelor de stingere și include inspecții vizuale și mecanice, teste de presiune, verificarea funcționalității alarmelor și detectoarelor, și evaluarea căilor de evacuare pentru obstrucții. Aceasta trebuie să fie efectuată de personal calificat, conform unui program stabilit, care poate varia de la lună la lună până la inspecții anuale, în funcție de specificațiile producătorului și reglementările locale.

În cazul unei defecțiuni sau alerte a sistemului de stingere a incendiilor, ce proceduri trebuie urmate pentru asigurarea unei rezolvări rapide și eficiente?

La detectarea unei defecțiuni sau alerte, este crucial să contactați imediat furnizorul de servicii de securitate la incendiu. Noi operăm un serviciu de urgență disponibil 24/7 pentru a aborda și rezolva rapid orice probleme. Clientul trebuie să ofere acces la locație și să se asigure că zona este sigură pentru accesul tehnicienilor noștri. Echipa noastră va evalua problema, va efectua reparațiile necesare și va testa sistemul pentru a confirma restabilirea completă a funcționalității.

 

 

ARTICOLE UTILE