Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]
JT, rețelistică, automatizări

Instalații electrice

Oferim execuție de top pentru instalații electrice de joasă tensiune, retelistica, automatizări și alte echipamente electrice, asigurând funcționalitate și siguranță pentru spațiile dumneavoastră. Fiecare proiect este executat cu precizie, respectând normele tehnice și de siguranță în vigoare, pentru a livra soluții durabile și eficiente.

Execuție

Instalații Electrice JT

Realizăm instalarea cablurilor și a componentelor electrice necesare pentru alimentarea sigură și eficientă a clădirilor rezidențiale și comerciale, de la panouri electrice la prize și iluminat.

Rețelistică

Rețele locale

Extindem și modernizăm rețelele de date, oferind conexiuni rapide și securizate pentru birourile și locuințele moderne, prin cablare structurată și echipamente de rețea de înaltă performanță.

Automatizări

Porți, uși de garaj

Executăm instalarea sistemelor de automatizare pentru porți, uși de garaj, și alte mecanisme, îmbunătățind confortul dumneavoastră.

Lumini

Sisteme de iluminat

Oferim servicii de instalare a sistemelor de iluminat, de la cele rezidențiale la cele industriale, inclusiv soluții de iluminat inteligent și eficient din punct de vedere energetic.

Mentenanță

Întreținere și Reparații

Asigurăm întreținerea și reparațiile pentru toate tipurile de instalații electrice, garantând performanța continuă și siguranța instalațiilor dumneavoastră electrice.

APELAȚI LA PROFESIONIȘTI

Contact

Vă invităm la sediul nostru din Reghin pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Vă vom sta la dispoziție de-a lungul tuturor etapelor proiectului dumneavoastră, cu sfaturi și soluții!

Cum se desfășoară o lucrare tipică

Proces

Pasul 1

Procesul de execuție a instalațiilor electrice începe cu o evaluare aprofundată a cerințelor electrice ale locației. Echipa noastră tehnică vizitează locația pentru a înțelege necesitățile specifice ale sistemului de joasă tensiune, cum ar fi numărul de circuite necesare, evaluarea sarcinilor electrice și identificarea celor mai bune trasee pentru cabluri. Această evaluare are scopul de a asigura că instalația va fi suficient dimensionată pentru a gestiona consumul actual și viitor și că toate standardele de siguranță vor fi îndeplinite.

Pasul 2

După finalizarea evaluării, se face selecția echipamentelor și a materialelor necesare pentru instalare. Aceasta include cabluri de diferite dimensiuni și tipuri, tablouri electrice, dispozitive de protecție, prize, întrerupătoare și orice alte componente specifice proiectului. Se acordă atenție deosebită calității materialelor, pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea sistemului electric.

Pasul 3

Următorul pas este instalarea fizică a infrastructurii electrice. Echipa noastră montează tablourile electrice, trasează și fixează cablurile în mod sigur în traseele stabilite, și instalează prizele, întrerupătoarele și orice alte echipamente necesare. Acest pas este realizat cu respectarea strictă a codurilor de construcție și a reglementărilor în vigoare pentru instalații electrice.

Pasul 4

După instalarea infrastructurii, echipa noastră efectuează conectarea circuitelor la tablourile electrice și realizează teste amănunțite pentru a verifica integritatea și funcționalitatea fiecărui circuit. Acest pas esențial asigură că toate circuitele sunt corect dimensionate și protejate pentru sarcina electrică pe care o vor conduce.

Pasul 5

Înainte de finalizarea proiectului, echipa noastră efectuează o serie de teste finale, inclusiv testarea de izolație, măsurarea rezistenței de buclă și verificarea funcționării dispozitivelor de protecție. De asemenea, se asigură că sistemul corespunde tuturor cerințelor de siguranță și funcționalitate. Odată ce aceste teste sunt finalizate cu succes, sistemul este pus în funcțiune și predat clientului.

FOLOSIM DOAR UNELTE DE TOP

Cu cine veți lucra

Echipă
Instalații electrice 41
Instalații electrice 43
Instalații electrice 45
Instalații electrice 47
Instalații electrice 49
Instalații electrice 51
Instalații electrice 53
Instalații electrice 55
Instalații electrice 57
Instalații electrice 59
Instalații electrice 61
Instalații electrice 63
Ce spun cei care au lucrat cu noi pentru sisteme de climatizare

TESTIMONIALE

Director IT, Innovative Tech Industries

Andrei Dobre

Optimizarea Performanței Energetice în Parcul Tehnologic IT Innovate

Pentru proiectul nostru ambițios de a îmbunătăți eficiența energetică și performanța infrastructurii electrice în parcul nostru tehnologic, am ales să colaborăm cu ELEKTROKLIM SRL. Execuția lor a instalațiilor electrice de joasă tensiune, inclusiv aspectele de rețelistică, a fost realizată fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Profesionalismul, adaptabilitatea la cerințele tehnice complexe și capacitatea de a livra soluții eficiente din punct de vedere energetic ne-au confirmat că ELEKTROKLIM este partenerul ideal pentru orice nevoi în domeniul instalațiilor electrice.

Manager de Facilități, Prestige Hotel Group

Cristina Pop

Renovarea Sistemelor Electrice pentru Lanțul de Hoteluri Prestige

Având în vedere necesitatea de a renova și moderniza sistemele electrice de joasă tensiune în mai multe din hotelurile noastre, am colaborat cu ELEKTROKLIM SRL. Echipa lor a executat toate lucrările necesare, oferind soluții de rețelistică adaptate fiecărui hotel în parte. Abordarea lor profesională și capacitatea de a respecta termenele stricte ne-au făcut să apreciem alegerea făcută. Calitatea serviciilor ELEKTROKLIM și atenția lor la detalii ne recomandă să continuăm colaborarea pentru proiectele viitoare.

Director Operational, TechSpace Solutions

Mihai Văduva

Extinderea și Modernizarea Infrastructurii Electrice la Centrul de Date TechSpace

TechSpace Solutions a avut nevoie de o execuție precisă și de înaltă calitate a instalațiilor electrice de joasă tensiune, care să includă și rețelistica avansată pentru noul nostru centru de date. ELEKTROKLIM SRL a răspuns acestei provocări cu o profesionalitate impresionantă, executând proiectul la cele mai înalte standarde. Expertiza și flexibilitatea lor în lucrul cu proiecte complexe ne-au asigurat că infrastructura electrică este nu doar funcțională, ci și optimizată pentru nevoile noastre specifice. Recomandăm ELEKTROKLIM pentru orice proiect care necesită un partener de încredere în domeniul instalațiilor electrice.

Manager de Proiect, UrbanEco Developments

Laura Ionescu

Implementarea Sistemelor Electrice Eficiente în Proiectul Rezidențial GreenLiving

Pentru proiectul nostru GreenLiving, am necesitat o echipă capabilă să execute instalațiile electrice de joasă tensiune și rețelistica, conform cu proiectul nostru deja existent. ELEKTROKLIM SRL a fost partenerul ideal, executând toate lucrările cu un nivel înalt de profesionalism și atenție la detalii. Abilitatea lor de a se adapta cerințelor noastre specifice și eficiența în executarea lucrărilor ne-au impresionat profund. Recomandăm ELEKTROKLIM pentru orice proiect care necesită o execuție impecabilă a instalațiilor electrice.

Director Tehnic, BuildTech Constructors

Adrian Neagu

Modernizarea Instalațiilor Electrice la Complexul Office Park

Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL pentru execuția instalațiilor electrice de joasă tensiune la complexul nostru Office Park a fost o decizie excelentă. Deși proiectarea a fost realizată de către echipa noastră internă, ELEKTROKLIM a executat cu măiestrie toate lucrările, inclusiv rețelistica complexă necesară. Atitudinea lor profesională și respectul strict pentru termenele limită au făcut întregul proces să decurgă fără probleme, asigurând funcționalitatea optimă a instalațiilor noastre. Serviciul lor excepțional ne-a convins să-i alegem ca parteneri pe termen lung.

PORTOFOLIU

STUDII DE CAZ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

INFORMAȚII

Ce implică "execuția" unei instalații electrice și cum diferă de "proiectare"?

Execuția instalației electrice se referă la partea practică de instalare a echipamentului electric conform unui plan sau proiect existent. Aceasta include montarea fizică a cablurilor, tablourilor electrice, prizelor și întrerupătoarelor. Spre deosebire de proiectare, care presupune crearea planurilor tehnice și a schemelor circuitelor electrice, execuția se concentrează pe implementarea și asamblarea sistemului electric în teren.

Care sunt pașii de siguranță pe care îi urmați în timpul instalării electrice?

Siguranța este prioritatea noastră supremă în timpul instalării. Echipa noastră respectă riguros regulile de siguranță, cum ar fi deconectarea sursei de energie înainte de începerea lucrului, utilizarea echipamentelor de protecție personală, verificarea instrumentelor și a echipamentului de testare și asigurarea că toate materialele sunt conforme cu standardele de siguranță. După instalare, fiecare circuit este testat pentru a detecta scurt-circuite sau alte probleme potențiale înainte de conectarea definitivă la rețeaua electrică.

Cum decideți ce materiale sunt necesare pentru o instalare electrică?

Selecția materialelor pentru o instalație electrică se bazează pe o evaluare detaliată a nevoilor locației, care include analiza capacității și a sarcinii electrice, precum și conformitatea cu standardele locale de construcții și electrice. De asemenea, luăm în considerare eficiența energetică, durabilitatea și costul, alegând materiale de înaltă calitate care să asigure longevitatea și siguranța instalației.

 

Ce trebuie să fac dacă întâmpin probleme cu instalația electrică după finalizare?

Dacă întâmpinați probleme după finalizarea instalației, recomandăm să ne contactați imediat. Echipa noastră de servicii post-vânzare va evalua și diagnostica problema și va efectua orice reparații necesare. Oferim și un serviciu de urgență pentru problemele care necesită atenție imediată pentru a preveni riscuri suplimentare sau întreruperea activității.

 

Oferiți garanții pentru lucrările de instalații electrice?

Da, toate lucrările noastre de instalații electrice vin cu o garanție care acoperă atât materialele, cât și mâna de lucru. Durata garanției variază în funcție de specificul proiectului și tipul de instalare efectuat. În plus, asigurăm suport și consultanță post-instalare pentru orice întrebări sau clarificări care ar putea să apară.

ARTICOLE UTILE