Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]
Soluții HVAC

Sisteme de climatizare

Serviciul nostru de instalații de climatizare include evaluarea nevoilor, proiectarea personalizată, instalarea eficientă și întreținerea sistemelor de aer condiționat, garantând un mediu interior confortabil și sănătos prin soluții adaptate fiecărui spațiu, cu focus pe eficiență energetică și sustenabilitate.

Încălzire

Pompe de căldură

Pompele de căldură sunt dispozitive eficiente energetic care transferă căldura dintr-o sursă (aer, apă, sol) către un spațiu dorit, oferind încălzire, răcire și apă caldă.

Răcire

Aer Condiționat

Aparatele de aer condiționat reglează temperatura și umiditatea din interior, oferind răcoare și confort prin extragerea căldurii și umidității dintr-un spațiu și recircularea aerului răcit.

Case Pasive

Automatizări

Automatizările pentru case pasive controlează eficient sistemele de încălzire, răcire, ventilație și iluminat, optimizând consumul de energie și asigurând un mediu de viață confortabil și sustenabil.

Fan Created with Sketch.

Birouri și centre comerciale

Sisteme de ventilație

Sistemele de ventilație sunt echipamente esențiale pentru menținerea calității aerului în interiorul clădirilor, facilitând schimbul constant de aer pentru a elimina poluanții, umiditatea și a asigura un aport adecvat de aer proaspăt.

Tehnologii inovatoare

Recuperatoare de căldură

Recuperatoarele de căldură sunt dispozitive care transferă căldura din aerul evacuat dintr-o clădire către aerul proaspăt introdus, reducând necesarul de încălzire sau răcire și îmbunătățind eficiența energetică generală.

APELAȚI LA PROFESIONIȘTI

Contact

Vă invităm la sediul nostru din Reghin pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Vă vom sta la dispoziție de-a lungul tuturor etapelor proiectului dumneavoastră, cu sfaturi și soluții!

Cum se desfășoară o lucrare tipică

Proces

Pasul 1

Procesul începe cu o evaluare amănunțită a spațiului, unde echipa tehnică vizitează locația pentru a măsura și evalua aspecte precum dimensiunile încăperilor, izolația termică, expunerea la soare și particularitățile arhitecturale. Această evaluare este esențială pentru a determina capacitatea sistemului de climatizare necesar. Clientul trebuie să fie pregătit să furnizeze acces complet la spațiu și să discute despre nevoile specifice și așteptările sale în ceea ce privește confortul termic.

Pasul 2

După evaluarea inițială, se discută opțiunile de sistem de climatizare adecvate nevoilor spațiului. Echipa va recomanda un sistem bazat pe evaluarea tehnică, având în vedere eficiența energetică, costurile de operare și cerințele clientului. La acest pas, clientul va trebui să ia o decizie informată, ghidat de recomandările echipei, alegând sistemul care îmbină cel mai bine nevoile practice cu preferințele personale.

Pasul 3

Odată ce sistemul a fost ales, se planifică detaliat instalarea. Aceasta implică stabilirea amplasamentului unităților interioare și exterioare, precum și traseul conductelor și cablurilor. Echipa va elabora un plan care minimizează impactul asupra esteticii spațiului și îndeplinește cerințele tehnice pentru o eficiență optimă. Clientul trebuie să revizuiască și să aprobe aceste planuri, asigurându-se că sunt în acord cu așteptările sale.

Pasul 4

Înainte de începerea lucrărilor, spațiul trebuie pregătit. Acest lucru poate implica mutarea mobilierului sau protejarea anumitor zone pentru a evita deteriorarea. Echipa se ocupă de instalarea suporturilor și a infrastructurii necesare pentru unitățile interioare și exterioare, în timp ce clientul asigură că spațiul este accesibil și pregătit pentru lucrări.

Pasul 5

Echipa efectuează instalarea fizică a unităților de climatizare și trasează conductele necesare între unități. Aceasta include atât partea mecanică (montarea unităților, traseul conductelor de refrigerant) cât și cea electrică (conectarea unităților la sursa de alimentare). Pe parcursul acestei etape, clientul ar trebui să asigure că accesul la locație rămâne neîntrerupt și să comunice orice preocupări sau întrebări care pot apărea.

Pasul 6

După finalizarea instalării, echipa efectuează o serie de teste pentru a asigura că sistemul funcționează corect și eficient. Aceasta include verificarea conexiunilor de refrigerant, testarea funcționalității termostatului și a unităților interioare și exterioare, precum și asigurarea că sistemul răspunde corespunzător comenzilor. Clientul este implicat în această etapă pentru a confirma că sistemul îndeplinește așteptările de confort termic.

Pasul 7

În final, echipa oferă instrucțiuni detaliate clientului despre cum să opereze și să întrețină sistemul de climatizare. Acest pas este crucial pentru a asigura durabilitatea și eficiența sistemului pe termen lung. Clientul va învăța despre funcțiile sistemului, programarea termostatului, și cum să efectueze întreținerea de bază, cum ar fi curățarea filtrelor.

FOLOSIM DOAR UNELTE DE TOP

Cu cine veți lucra

Echipă
Instalații de climatizare 38
Instalații de climatizare 40
Instalații de climatizare 42
Instalații de climatizare 44
Instalații de climatizare 46
Instalații de climatizare 48
Instalații de climatizare 50
Instalații de climatizare 52
Instalații de climatizare 54
Instalații de climatizare 56
Instalații de climatizare 58
Instalații de climatizare 60
Ce spun cei care au lucrat cu noi pentru sisteme de climatizare

TESTIMONIALE

Director de Facilități, Dynamic Office Centers

Alexandru Mihai

Îmbunătățirea Eficienței Energetice în Centrele de Birouri prin Soluții HVAC Avansate

Alegerea ELEKTROKLIM SRL pentru actualizarea sistemelor HVAC în centrele noastre de birouri a fost una dintre cele mai bune decizii. Profesionalismul, flexibilitatea și abilitatea de a se adapta la cerințele complexe ale proiectului nostru au fost remarcabile. Instalarea de pompe de căldură și sisteme de aer condiționat de ultimă generație a contribuit semnificativ la creșterea eficienței energetice și la reducerea costurilor operaționale. Recomand cu căldură serviciile ELEKTROKLIM SRL pentru oricine caută soluții HVAC de înaltă calitate.

Director de Facilități, Dynamic Office Centers

Alexandru Mihai

Îmbunătățirea Eficienței Energetice în Centrele de Birouri prin Soluții HVAC Avansate

Alegerea ELEKTROKLIM SRL pentru actualizarea sistemelor HVAC în centrele noastre de birouri a fost una dintre cele mai bune decizii. Profesionalismul, flexibilitatea și abilitatea de a se adapta la cerințele complexe ale proiectului nostru au fost remarcabile. Instalarea de pompe de căldură și sisteme de aer condiționat de ultimă generație a contribuit semnificativ la creșterea eficienței energetice și la reducerea costurilor operaționale. Recomand cu căldură serviciile ELEKTROKLIM SRL pentru oricine caută soluții HVAC de înaltă calitate.

Director Executiv, GreenBuild Developments

Daniela Neagu

Integrarea Sistemelor HVAC Eficiente în Proiectele de Construcții Sustenabile

Parteneriatul cu ELEKTROKLIM SRL în dezvoltarea proiectelor noastre de construcții verzi a fost esențial pentru succesul acestora. Expertiza lor în instalarea sistemelor de aer condiționat și pompe de căldură eficiente din punct de vedere energetic a contribuit la atingerea obiectivelor noastre de sustenabilitate. Echipa ELEKTROKLIM a fost extrem de colaborativă și orientată către soluții, făcând întregul proces fluid și eficient.

Director Tehnic, EcoTech Solutions

Laura Ionescu

Modernizarea Sistemului de Climatizare pentru Eficiență Maximă la Fabrica EcoTech

ELEKTROKLIM SRL a fost partenerul nostru de încredere în proiectul de modernizare a sistemului de climatizare de la fabrica noastră. Abordarea lor tehnică și capacitatea de a oferi soluții personalizate pentru nevoile noastre specifice au fost impresionante. Echipa lor a instalat cu succes sisteme avansate de aer condiționat și pompe de căldură, asigurând un mediu de lucru confortabil și productiv. Profesionalismul și atenția la detalii a întregii echipe ELEKTROKLIM SRL merită toate laudele.

Manager de Proiect, Constructions Pro SRL

Andrei Popescu

Optimizarea Consumului Energetic la Complexul Comercial Solaris prin Implementarea unui Sistem HVAC Performant

Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL pentru instalarea sistemului HVAC la Complexul Comercial Solaris a depășit toate așteptările noastre. Datorită experienței și profesionalismului lor, am reușit să implementăm o soluție de climatizare eficientă energetic, care a contribuit semnificativ la reducerea costurilor de operare. Utilizarea pompelor de căldură de ultimă generație și a sistemelor de aer condiționat adaptate nevoilor specifice ale complexului nostru a fost cheia succesului acestui proiect. Recomand cu încredere serviciile ELEKTROKLIM SRL pentru oricine caută soluții HVAC de top

PORTOFOLIU

STUDII DE CAZ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

INFORMAȚII

Ce tipuri de sisteme de climatizare oferiți și cum se diferențiază acestea?

Oferim o gamă largă de sisteme de climatizare, inclusiv unități de tip split și multisplit, care sunt ideale pentru locuințe și birouri datorită flexibilității lor și instalării discrete. Pentru spații mai mari, cum ar fi clădirile comerciale sau industriale, recomandăm sistemele centrale de tratament al aerului sau pompele de căldură, care pot oferi încălzire, răcire și ventilație eficientă pe tot parcursul anului. Fiecare sistem este selectat și personalizat în funcție de specificațiile arhitecturale ale spațiului, nevoile de confort termic și obiectivele de eficiență energetică ale clientului, asigurând soluția cea mai eficace și durabilă.

Cum aleg sistemul de climatizare potrivit pentru spațiul meu și ce factori luați în considerare în recomandarea dumneavoastră?

Procesul de alegere a sistemului de climatizare potrivit implică o evaluare detaliată a spațiului dumneavoastră, efectuată de echipa noastră de specialiști. Această evaluare ia în considerare mai mulți factori, inclusiv dimensiunea și configurația spațiului, nivelul de izolație, expunerea la soare, numărul și tipul de ferestre, precum și preferințele și obiectivele specifice ale clientului. Pe baza acestei analize, recomandăm sistemul care oferă cel mai bun echilibru între eficiență energetică, confort, costuri de operare și impact estetic, personalizând soluția pentru a se potrivi perfect nevoilor și așteptărilor dumneavoastră.

Ce este inclus în serviciul de întreținere pentru sistemele de climatizare și de ce este important?

Serviciul nostru de întreținere este conceput pentru a asigura funcționarea eficientă și fiabilă a sistemului dumneavoastră de climatizare pe termen lung. Acesta include o serie de activități esențiale, precum verificarea și curățarea filtrelor de aer, inspectarea conductelor de refrigerant pentru detectarea scurgerilor, verificarea și ajustarea componentelor electrice și mecanice, și efectuarea de reparații preventive. Întreținerea regulată previne apariția unor probleme majore, extinde durata de viață a sistemului și asigură funcționarea acestuia la eficiența maximă, contribuind la reducerea consumului de energie și la menținerea unui mediu de viață sau de lucru confortabil.

Cât durează instalarea unui sistem de climatizare și ce factori pot influența acest termen?

Durata instalării unui sistem de climatizare variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv tipul și complexitatea sistemului ales, dimensiunea și configurația spațiului unde urmează să fie instalat, precum și pregătirea prealabilă a locației. În general, instalarea unui sistem split standard într-o locuință poate dura de la câteva ore până la o zi, în timp ce sistemele mai complexe pentru spații comerciale sau industriale pot necesita mai multe zile de lucrări. Echipa noastră se angajează să realizeze instalarea eficient și profesionist, minimizând orice disconfort sau întrerupere a activităților dumneavoastră zilnice.

Cum pot reduce costurile de operare ale sistemului de climatizare și ce recomandări aveți pentru eficiență maximă?

Pentru a optimiza eficiența sistemului de climatizare și a reduce costurile de operare, recomandăm alegerea unui sistem cu o clasă înaltă de eficiență energetică și utilizarea termostatelor programabile sau inteligente. Acestea permit setarea temperaturilor în funcție de programul de utilizare al spațiului, evitând consumul inutil de energie. De asemenea, recomandăm efectuarea regulată a serviciului de întreținere pentru a asigura că sistemul funcționează la parametrii optimi. O izolație adecvată a spațiului și utilizarea rațională a sistemului de climatizare, ajustându-l în funcție de condițiile meteorologice și de prezența în încăperi, pot contribui, de asemenea, la reducerea semnificativă a costurilor energetice.

Cum pot reduce costurile de operare ale sistemului de climatizare și ce recomandări aveți pentru eficiență maximă?

Pentru a optimiza eficiența sistemului de climatizare și a reduce costurile de operare, recomandăm alegerea unui sistem cu o clasă înaltă de eficiență energetică și utilizarea termostatelor programabile sau inteligente. Acestea permit setarea temperaturilor în funcție de programul de utilizare al spațiului, evitând consumul inutil de energie. De asemenea, recomandăm efectuarea regulată a serviciului de întreținere pentru a asigura că sistemul funcționează la parametrii optimi. O izolație adecvată a spațiului și utilizarea rațională a sistemului de climatizare, ajustându-l în funcție de condițiile meteorologice și de prezența în încăperi, pot contribui, de asemenea, la reducerea semnificativă a costurilor energetice.

ARTICOLE UTILE