Despre noi

Suntem o companie din Reghin specializată în diferite tipuri de instalații și automatizări:

  • Climatizare: pompe de căldură, sisteme de aer condiționat
  • Securitate: detectare, monitorizare și alertare
  • Incendii: detectare, altertare și stingere
  • Electrice: rețele de joasă tensiune, rețelistică, automatizări
icon_widget_image Ne găsiți de luni până vineri, între orele 9 și 17 icon_widget_image Strada Viilor, numărul 80, localitatea Reghin, județul Mureș icon_widget_image Consultanță și vânzări: 0723 379 416 Service: 0786 587 921 icon_widget_image [email protected]
Image Alt
Specializările noastre

Servicii

Suntem specializați în servicii de climatizare, instalații electrice, de securitate și de stingere incendii.

OFERTĂ

Cum vă putem ajuta

EXPERȚi
Aer condiționat, pompe de căldură

Climatizare

Detectare, alarmare, stingere

Incendii

Acces, Supraveghere, Alertare

Securitate

Execuție Joasă Tensiune, Rețelistică

Electrice

a
Aveți nevoie de ajutor?

Consultanță de Specialitate

Vă susținem de-a lungul întregului proiect, de la consultanță, la mentenanță. Echipele noastre sunt specializate în diferitele componente ale fiecărei lucrări astfel încât serviciile pe care le oferim să acopere fiecare aspect al proiectului. Vă invităm să ne contactați pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră și a vă propune cele mai potrivite soluții:

SPECIALIȘTII Servicii 2

Echipă
Servicii 4
Servicii 6
Servicii 8
Servicii 10
Servicii 12
Servicii 14
Servicii 16
Servicii 18
Servicii 20
Servicii 22
Servicii 24
Servicii 26

Recenzii de la clienți

Clienți
Director IT, Innovative Retail Solutions

Andrei Dumitrescu

Securitatea în Retail: Inovație și Protecție la Innovative Retail Solutions

Securitatea locațiilor noastre de retail este crucială pentru succesul afacerii noastre. Alegând ELEKTROKLIM SRL pentru instalarea sistemelor de securitate, am beneficiat de o soluție completă care include tehnologii avansate de monitorizare, sisteme de alertare eficiente și control acces adaptat nevoilor noastre specifice. Abilitatea ELEKTROKLIM de a integra aceste sisteme într-un mod atât de eficient a fost impresionantă, asigurând protecția optimă a magazinelor, angajaților și clienților noștri. Recomand cu încredere ELEKTROKLIM pentru orice proiect de securitate în domeniul retail.

Manager General, Luxurious Hotels Group

Diana Voicu

Asigurarea Luxului și Securității la Luxurious Hotels

"În cadrul Luxurious Hotels Group, asigurarea securității oaspeților și angajaților noștri este de cea mai mare importanță. Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL pentru instalarea sistemelor de securitate a fost decisivă în îmbunătățirea standardelor noastre. Sistemul complex implementat de ELEKTROKLIM, care include monitorizare, alertare și control acces, a adus un nou nivel de securitate în hotelurile noastre. Echipa ELEKTROKLIM a fost extrem de profesionistă și dedicată, asigurându-se că fiecare aspect al sistemului de securitate este la cele mai înalte standarde.

Director Operational, DataTech Solutions

Mihai Popescu

Protejarea Datelor în Era Digitală: Centrul DataTech

La DataTech Solutions, securitatea datelor și a infrastructurii noastre este esențială. ELEKTROKLIM SRL ne-a oferit soluții de securitate personalizate, care au inclus sisteme avansate de monitorizare, alertare rapidă și control strict al accesului în centrul nostru de date. Echipa lor de profesioniști a implementat tehnologii de ultimă oră care ne-au permis să ne consolidăm securitatea și să ne protejăm activele critice eficient. Colaborarea cu ELEKTROKLIM a fost remarcabilă din toate punctele de vedere.

Manager de Proiect, UrbanEco Developments

Laura Ionescu

UrbanEco: Crearea unui Mediu de Viață Sigur

Pentru proiectul nostru rezidențial UrbanEco, securitatea locuitorilor a fost o prioritate. ELEKTROKLIM SRL a proiectat și instalat un sistem complet de securitate care a inclus camere de supraveghere de ultimă generație, sisteme de alertare pentru situații de urgență și soluții de control acces inovatoare. Abordarea lor detaliată și personalizată a nevoilor specifice ale proiectului nostru a fost impresionantă. Echipa ELEKTROKLIM a depășit toate așteptările, asigurând un nivel superior de securitate

Director Securitate, MegaMall Shopping Center

George Marin

Securizarea MegaMall: O Abordare Integrată

Alegerea ELEKTROKLIM SRL pentru implementarea sistemelor de securitate la MegaMall a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Echipa lor a instalat sisteme de securitate avansate, care includ soluții de monitorizare în timp real, sisteme de alertare rapidă și control acces sofisticat pentru angajați și vizitatori. Profesionalismul și expertiza lor în domeniu ne-au oferit liniștea că proprietatea și oamenii noștri sunt în siguranță. Recomand cu încredere ELEKTROKLIM SRL pentru orice proiect complex de securitate.

Director IT, Innovative Tech Industries

Andrei Dobre

Optimizarea Performanței Energetice în Parcul Tehnologic IT Innovate

Pentru proiectul nostru ambițios de a îmbunătăți eficiența energetică și performanța infrastructurii electrice în parcul nostru tehnologic, am ales să colaborăm cu ELEKTROKLIM SRL. Execuția lor a instalațiilor electrice de joasă tensiune, inclusiv aspectele de rețelistică, a fost realizată fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Profesionalismul, adaptabilitatea la cerințele tehnice complexe și capacitatea de a livra soluții eficiente din punct de vedere energetic ne-au confirmat că ELEKTROKLIM este partenerul ideal pentru orice nevoi în domeniul instalațiilor electrice.

Manager de Facilități, Prestige Hotel Group

Cristina Pop

Renovarea Sistemelor Electrice pentru Lanțul de Hoteluri Prestige

Având în vedere necesitatea de a renova și moderniza sistemele electrice de joasă tensiune în mai multe din hotelurile noastre, am colaborat cu ELEKTROKLIM SRL. Echipa lor a executat toate lucrările necesare, oferind soluții de rețelistică adaptate fiecărui hotel în parte. Abordarea lor profesională și capacitatea de a respecta termenele stricte ne-au făcut să apreciem alegerea făcută. Calitatea serviciilor ELEKTROKLIM și atenția lor la detalii ne recomandă să continuăm colaborarea pentru proiectele viitoare.

Director Operational, TechSpace Solutions

Mihai Văduva

Extinderea și Modernizarea Infrastructurii Electrice la Centrul de Date TechSpace

TechSpace Solutions a avut nevoie de o execuție precisă și de înaltă calitate a instalațiilor electrice de joasă tensiune, care să includă și rețelistica avansată pentru noul nostru centru de date. ELEKTROKLIM SRL a răspuns acestei provocări cu o profesionalitate impresionantă, executând proiectul la cele mai înalte standarde. Expertiza și flexibilitatea lor în lucrul cu proiecte complexe ne-au asigurat că infrastructura electrică este nu doar funcțională, ci și optimizată pentru nevoile noastre specifice. Recomandăm ELEKTROKLIM pentru orice proiect care necesită un partener de încredere în domeniul instalațiilor electrice.

Manager de Proiect, UrbanEco Developments

Laura Ionescu

Implementarea Sistemelor Electrice Eficiente în Proiectul Rezidențial GreenLiving

Pentru proiectul nostru GreenLiving, am necesitat o echipă capabilă să execute instalațiile electrice de joasă tensiune și rețelistica, conform cu proiectul nostru deja existent. ELEKTROKLIM SRL a fost partenerul ideal, executând toate lucrările cu un nivel înalt de profesionalism și atenție la detalii. Abilitatea lor de a se adapta cerințelor noastre specifice și eficiența în executarea lucrărilor ne-au impresionat profund. Recomandăm ELEKTROKLIM pentru orice proiect care necesită o execuție impecabilă a instalațiilor electrice.

Director Tehnic, BuildTech Constructors

Adrian Neagu

Modernizarea Instalațiilor Electrice la Complexul Office Park

Colaborarea cu ELEKTROKLIM SRL pentru execuția instalațiilor electrice de joasă tensiune la complexul nostru Office Park a fost o decizie excelentă. Deși proiectarea a fost realizată de către echipa noastră internă, ELEKTROKLIM a executat cu măiestrie toate lucrările, inclusiv rețelistica complexă necesară. Atitudinea lor profesională și respectul strict pentru termenele limită au făcut întregul proces să decurgă fără probleme, asigurând funcționalitatea optimă a instalațiilor noastre. Serviciul lor excepțional ne-a convins să-i alegem ca parteneri pe termen lung.